SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/015 | 9024 Győr, Bem tér 20-22.

Intézmény logo

Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kitüntető oklevelét Keszthelyi Nikoletta fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár asszony adta át Bertháné Hári Gabriella igazgatónőnek.
Ünnepségünket megtisztelte és köszöntő beszédet mondott Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár, Dr. Fekete Dávid, Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere és Csörgits Krisztián, a Győri Szolgáltatási SzC szakmai főigazgató-helyettese.

E címet azzal érdemelte ki közösségünk, hogy közgazdasági szakgimnázium lévén a tanórákon, a különböző szakmai versenyeken, a sokféle rendezvényen kiemelten van jelen a felelős magatartásra nevelés. Szinte nincs a témához kapcsolódóan olyan terület, amellyel tanáraink, diákjaink ne foglalkoznának, legyen szó akár a környezetvédelemről, akár a tudatos pénzügyi tervezésről, akár a fenntartható fejlődésről vagy az átgondolt fogyasztói magatartásról. Hisszük azt, hogy a ,,gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” elvét a mindennapokba átültetve mindannyian tehetünk valamit azért, hogy szűkebb-tágabb világunk élhető maradjon.

 


Partnereink

SZC logo

Győri Szakképzési Centrum


Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

9024 Győr, Bem tér 20-22.

Telefon: 96/519-373

E-mail: baross@barossgyor.hu

OM azonosító: 203037/015


2024Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum