SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/015 | 9024 Győr, Bem tér 20-22.

Intézmény logo

Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Hírek

2024. jún. 6.


Horváth Linda szakmai igazgatóhelyettes

  • Eredmények
  • Szakképzés
  • 2023-2024-es tanév

Szakmai sikerek az OSZTV-n

Az idei évben is kiemelkedő eredményt értek el diákjaink a pénzügyi-számviteli ügyintézők számára lebonyolított Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen.

Szakmai sikerek az OSZTV-n

A pénzügyi szakma legnívósabb versenyét minden évben a Pénzügyminisztérium írja ki a képzésben résztvevő diákok számára. Az idei tanévben Makón, a a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégiumában mérték össze tudásukat a szakma legjobbjai.


Az ország különböző térségeiből 43 tanuló jutott be a döntőbe, közülük négyen iskolánkat képviselték, ami országosan is kiemelkedő eredmény. A döntőnek otthont adó „Návay” minden tekintetben magas színvonalú versenyt szervezett, biztosítva a diákok számára a nyugodt körülményeket és maradandó élményeket.

A döntőbe jutott versenyzőink közül mind a négyen mentességet kaptak a szakmai vizsga Projektfeladat vizsgarész teljesítése alól és előkelő helyen végeztek.

Turi Barbara 10. helyezést

Báthory Marcell Tamás 12. helyezést

Zsolnai Kármen 19. helyezést

Pintér Sára 29. helyezést

ért el.

A diákok a szakmai tapasztalaton túl értékes ajándékokkal és élményekkel is gazdagodtak, amit ezúton is köszönünk a szervezőknek, a verseny támogatóinak és a Pénzügyminisztériumnak.

Büszkék vagyunk, hogy a felkészítő tanárok és a tehetséges diákok közös csapatmunkája ilyen komoly szakmai sikerekkel öregbítette iskolánk hírnevét. Köszönjük alázatos és kitartó munkájukat!

Felkészítő tanárok: Ács Gabriella, Béresné Tóth Orsolya, Dobai Kitti Noémi, Domjánné Szabó Marianna, Faragóné Major Anikó, Fergusonné Andorka Andrea, Horváth Linda, Koppi Anna, Molnár Melinda, Wally Eszter, Hirholcz Ákos, Mészáros Mónika Zsuzsanna, Osbáthné Vangyia Tünde

Gratulálunk a versenyzőknek, tanáraiknak és további sikereket kívánunk!

Horváth Linda szakmai igazgatóhelyettes

GALÉRIA

OSZTV-eredmények (2024)

OSZTV_6.jpg
OSZTV_10.jpg
OSZTV_2.jpg

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Kirándulás Mauthausenben

Kirándulás Mauthausenben

2024. május 26-án volt szerencsénk részt venni a MENSCH Alapítvány által Mauthausenbe és Melkbe szervezett tanulmányi úton.

2024. jún. 22.


Balics Karina és Fekete Kiara, 10. C

Görkori

Görkori

A 9. C osztály görkori-discoval búcsúztatta a tanévet. A jó hangulatnak köszönhetően a végére mindenki profi görkoris lett! 🛼 🛼🛼 Máté Bernadett a 9. C osztályfőnöke

2024. jún. 21.


Máté Bernadett

I. hely az EU-s vetélkedőn

I. hely az EU-s vetélkedőn

Izgalmas - tudást, helyismeretet és kitartást igénylő - versenyen vettünk részt májusban, melyet a Europe Direct Iroda szervezett.

2024. jún. 20.


Németh Zoltánné


Partnereink

SZC logo

Győri Szakképzési Centrum


Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

9024 Győr, Bem tér 20-22.

Telefon: 96/519-373

E-mail: baross@barossgyor.hu

OM azonosító: 203037/015


2024Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum