SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/015 | 9024 Győr, Bem tér 20-22.

Intézmény logo

Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Hírek

2024. márc. 27.


Wally Eszter

  • Eredmények
  • Szakképzés
  • 2023-2024-es tanév

PROFI-T-ABILITY országos döntő

A logisztika, mint iparág, talán nem az az első dolog, ami eszünkbe jutna, amikor barossos diákok jövőbeli munkavállalási lehetőségeiről gondolkodunk. Ám a Profit-t-ability, Magyarország első logisztikai társasjátéka, új világot nyit meg előttünk ezen a téren.

PROFI-T-ABILITY országos döntő
Dubi Lara és Könye Jázmin, két lelkes 12. C osztályos tanuló bebizonyította, hogy a logisztika izgalmas és sokoldalú világában való jártasság nem csak a szakemberek kiváltsága lehet.

A PROFI-T-ABILITY egy olyan társasjáték, amely nem csak a logisztikai készségeket fejleszti, hanem pénzügyi, gazdasági és stratégiai gondolkodásra is ösztönöz minden korosztályban. Az elkészítők nem csupán egy új játékot hoztak létre, hanem egy teljes platformot, amely lehetőséget teremt az élményalapú kapcsolatteremtésre vállalatok, iskolai intézmények és diákok között.

Az úttörő játék már az indulás évében nagy figyelmet kapott az országban, és egyre népszerűbbé vált a diákok körében. Lara és Jázmin, akik már az elején felismerték ennek a játéknak a potenciálját, kiválóan szerepeltek a régiós verseny során, és a döntőbe jutottak. Lara hosszú ideig a legjobb női versenyző volt, de Jázmin is kivételes teljesítményt nyújtott, megmutatva, hogy a logisztikai készségek nem függenek sem kortól, sem nemtől.

Az országos döntő nemcsak a tehetséggondozás szempontjából fontos, hanem a munkáltatók számára is jelentős lehetőséget kínál. Egy olyan környezetben, ahol a jövő munkavállalóival alakíthatnak kapcsolatot, a támogató vállalatok számára ez egy újabb csatorna lehet a tehetségek felkutatására és a kapcsolatépítésre.

Lara és Jázmin példája azt mutatja, hogy a logisztika nem csak egy szűk szakmai terület, hanem egy dinamikus, izgalmas világ, amely tele van lehetőségekkel és kihívásokkal.

Wally Eszter tanárnő

GALÉRIA

PROFI-T-ABILITY országos döntő

Profitability_1.jpg
Profitability_2.jpg
Profitability_6.jpg

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Olimpiatörténeti vetélkedő

Olimpiatörténeti vetélkedő

A Győri SZC Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum, valamint Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Sportosztálya olimpia témakörében szervezett versenyt Győr város középiskolái részére.

2024. ápr. 14.


Máté Bernadett tanárnő

A költészet napja

A költészet napja

A költészet napját hagyományosan József Attila születésnapján, április 11-én ünnepeljük. Ez alkalomból olyan alkotók műveit szedtem csokorba ízelítőül, akiknek élete, pályája valamilyen módon kötődött vagy még most is kapcsolódik Győrhöz.

2024. ápr. 11.


Kajtár Erzsébet tanár

Mentesség az írásbeli OKJ-vizsga alól

Mentesség az írásbeli OKJ-vizsga alól

Mentesség az írásbeli OKJ-vizsga alól

2024. ápr. 5.


Venczák-Csobolyó Tünde ügyviteles tanárnő


Partnereink

SZC logo

Győri Szakképzési Centrum


Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

9024 Győr, Bem tér 20-22.

Telefon: 96/519-373

E-mail: baross@barossgyor.hu

OM azonosító: 203037/015


2024Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum