SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/015 | 9024 Győr, Bem tér 20-22.

Intézmény logo

Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Hírek

2020. júl. 6.


Kapitány Szonja, 9. A osztályos tanuló

  • Külső iskolai programok
  • Eredmények

Határtalanul-vetélkedő

Az egész Határtalanul vetélkedő egy teszt kitöltésével kezdődött, melyet a 9. A osztály jól töltött ki. Így bekerültünk az elődöntőbe, ahol a Középsuli szereplői (Garai Bendegúz, Sefcsik Dominik, Kis Olivér) játékosan, activity-szerűen tettek fel kérdéseket.

Határtalanul-vetélkedő

Aki jól válaszolt, még hűtőmágnest is kapott. Ebben a fordulóban összesen háromezer pontot lehetett szerezni. Nekünk 2790-et sikerült gyűjtenünk. Mivel jól szerepeltünk, továbbjutottunk a nagydöntőbe. Mellettünk még tizenkilenc osztály versengett a fődíjért, az egymillió forintért.

Horváth Teodóra alkotása:


A nagydöntőt Budapesten tartották (volna) egy egész napos programként, melyre egy húsz perces műsort kellett készíteni. Sajnos a koronavírus miatt online döntőt rendeztek, így a műsort nem tudtuk bemutatni. Különböző videókkal lehetett felkészülni, amik a Határtalanul YouTube csatornáján voltak megtekinthetőek.
A versenyre készülve az osztályról kellett bemutatót készíteni, nálunk ez egy „levél” lett képekkel. A szöveget a műsorvezető olvasta fel a képek vetítése közben.

Pusztai Alba munkája:

Pusztai Alba alkotása


A döntő magyar idő szerint délután 14.00 órakor kezdődött YouTube csatornán élő videó formájában közvetítve. A nagydöntő négy fordulóból állt, ebből három kérdőívek kitöltéséből állt. A feladatlapokat úgy pontozták, hogy az osztályokból minimum öt embernek kellett a kitöltésben részt vennie és a kapott eredményekből átlagot számolt egy gép (maximum 30 pont volt szerezhető egy fordulóban). Azért gép számolt, hogy elkerüljék az emberi hibákat, bár így is voltak problémák, mert valaki szabotálni próbálta a másik csapat pontjait, de ezt szerencsére észrevették és javították.

A negyedik forduló az előzetesen elküldött rajzok értékelése volt. Itt a hatvan pontos maximumból az osztály ötvenhárom pontot zsebelt be. Osztályunkból is kiemeltek egy alkotást: Pusztai Albáét. A döntőt sajnos nem nyerte meg az osztály, de nagyon jól éreztük magunkat.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Szeptember 2.

Szeptember 2.

Az alábbiakban az első tanítási nappal kapcsolatos tanévkezdési információkat lehet megtekinteni.

2024. szept. 1.


Mészáros Eszter

Osztálytalálkozó

Osztálytalálkozó

51 év után újra együtt az érettségi találkozón

2024. aug. 23.


Mészáros Eszter

Digitális kompetenciamérés 2023

Digitális kompetenciamérés 2023

A 2023-as digitális országos kompetenciamérésen iskolánk diákjai (jelenlegi 11. A, 11. B, valamint 10. C osztály) kiemelkedően teljesítettek. A mérésen 90 tanulónk vett részt.

2024. júl. 16.


Mészáros Eszter


Partnereink

SZC logo

Győri Szakképzési Centrum


Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

9024 Győr, Bem tér 20-22.

Telefon: 96/519-373

E-mail: baross@barossgyor.hu

OM azonosító: 203037/015


2024Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum